HOTEL ROTTERDAM ONLINE RESERVEREN

  • Gratis WiFi
  • Altijd tot 10% Korting*
*Alleen geldig voor reserveringen die worden gemaakt via onze website www.hotelport.nl

Omgeving

hdr-delfshavenMaak kennis met Delfshaven en omgeving

Bent u benieuwd naar de bijzondere architectuur van Rotterdam? Bij Hotel Port start u uw stadsverkenning in het mooie Delfshaven!

In Rotterdam bevindt u zich in een stad die oud en nieuw op dynamische wijze combineert. Hotel Port bevindt zich op het Coolhaveneiland, een unieke deel van het westen van Rotterdam. Coolhaveneiland is een wijk die aan alle kanten omgeven is door water en waar zich enkele van de schaarse monumentale gebouwen bevinden, die de Tweede Wereldoorlog hebben doorstaan.

Er zijn volop toeristische bezienswaardigheden, winkels, musea, theaters en restaurants in de buurt waar u zich kunt vermaken. Het Centraal Station is op 10 minuten rijafstand van het hotel en het centrum dat elke dag geopend is, bevindt zich letterlijk naast de deur!

Wat is er te doen in Delfshaven?

Al wandelend door het gezellige en historische Delfshaven kunt u een bezoek brengen aan de Oude Molen. Of u kunt een kijkje nemen bij het opleidingsinstituut Scheepvaart en Transport College (STC) wat zich op nog geen 10 minuten loopafstand bevindt. Wilt u lekker eten en een beetje winkelen? De bijzondere winkeltjes en de uitstekende selectie van restaurants en cafés in de buurt van Hotel Port zullen u zeker niet tegenvallen!

 

 

Historisch Delfshaven
Historisch Delfshaven
Het Nederlandse Architectuur Instituut
Het Nederlandse Architectuur Instituut
Stadium De Kuip
Stadium De Kuip
Euromast
Euromast
Diergaarde Bijdorp
Diergaarde Bijdorp
Ahoy
Ahoy
Wat kunt u verder doen in Rotterdam?

Met Delfshaven alleen bent u natuurlijk niet uitgekeken op het mooie Rotterdam. Een bezoek aan de Euromast, de hoogste uitkijktoren van Nederland, mag uiteraard niet ontbreken tijdens uw verblijf. Op de Euromast heeft u op 100 meter hoogte een fantastisch uitzicht over de stad en de havens. Op hoogte van 125 meter bevindt zich een restaurant waar u heerlijk kunt eten en op de laatste 50 meter heeft u een glazen uitzicht op Rotterdam! Bij helder weer heeft u een uitzicht tot 30KM!

Bent u een cultuurgenieter? Met musea als het Nationaal Architectuur Instituut, het Booijmans van Beuningen, De Kunsthal en Het Scheepvaartmuseum op loopafstand, kunt u uw hart ophalen. Voor dierenliefhebbers is dierenpark Blijdorp een echte aanrader!

Verder kunt u een bezoek brengen aan de campus van de Erasmus Universiteit, een wedstrijd bekijken in voetbalstadion De Kuip of een activiteit bezoeken in het evenementen centrum Ahoy. Daarnaast bevinden zich in de directe omgeving enkele gerenommeerde ziekenhuizen zoals het Erasmus Medisch Centrum en het Sophia kinderziekenhuis.

En in de avond kunt u natuurlijk heerlijk uitrusten in uw hotelkamer waar u van alle gemakken bent voorzien!

hotel-rotterdam-port