HOTEL ROTTERDAM ONLINE RESERVEREN

  • Gratis WiFi
  • Altijd tot 10% Korting*
*Alleen geldig voor reserveringen die worden gemaakt via onze website www.hotelport.nl

Grounds Rotterdam

33272866375 caec1b1bf8 z

Van de hardcore aan het begin van de jaren ’90 tot aan een sterke underground hiphop scene: Rotterdam is een van de muzikale hoofdsteden van Nederland en Grounds is een van de plekken waar dit tot uiting komt. 

Grounds bestaat nog niet zo heel erg lang, sinds 2006, maar heeft desalniettemin een stevige reputatie opgebouwd. Mensen komen hier naartoe voor het ontdekken van nieuwe muziek of om te genieten van artiesten die bijna nergens anders in Nederland staan. Het muziekpodium richt zich namelijk niet op de massa, maar op de underground. Van onontdekte en upcoming artiesten tot gerenommeerde underground artiesten en nichemuzikanten. Daarbij ligt de focus op “eigenwijze, grensverleggende muziek uit alle windstreken”. De ene avond kun je genieten van klassieke jazz, de andere avond van rauwe hiphop of swingende latin.

Naast de artiesten die er komen optreden, organiseert Grounds ook intern optredens en thema-avonden. Zo is er een samenwerkingsverband met de Choro School uit Brazilie, zijn er speciale zondagen voor kinderen en worden er in samenwerking met een muziekschool jamsessies gehouden. 

Grounds heeft een toegankelijk karakter. Naast het muziekpodium is er ook een café waar gasten terecht kunnen voor een hapje en een drankje. In samenwerking met vaste partners brengt de locatie de muziek ook naar buiten toe, door heel Rotterdam. Onder andere op basisscholen en tijdens evenementen of feesten in de stad.

 

Hotel in de buurt van Grounds Rotterdam?

 

AN EASY SUNDAYYYYBen je op zoek naar een hotel na een avondje genoten te hebben van de live muziek in Grounds? Dan ben je bij Port Hotel Rotterdam op het juiste adres.

Grounds is maar liefst op 1 minuut loopafstand van Port Hotel Rotterdam!

Kijk op onderstaand routebeschrijving voor meer informatie. Wilt u liever met onze receptie spreken voor de mogelijkheden wij zijn 24 uur per dan en 7 dagen per week bereikbaar.

Bel ons: +31 (0)10 - 477 96 28

Mail ons:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Of reserveer direct uw kamer door aan de rechterkant van de pagina op "PRIJSCHECK" te klikken.