ROTTERDAM OTEL ONLINE REZERVASYON

  • Ücretsiz WiFi
  • %10'a varan İndirim*
*Sadece web sitemiz www.hotelport.nl üzerinden yapılan rezervasyonlar için geçerlidir

Şartlar ve Koşullar

Hotel PORT (gastenovereenkomst)

De algemene voorwaarden, die bij een boeking door u geaccepteerd worden, regelen de betrekkingen tussen u en Hotel PORT. Leest u deze a.u.b. zorgvuldig door.

1. De overeenkomst is afgesloten wanneer een kamer besteld en toegezegd is. Het afsluiten van de overeenkomst verplicht het hotel het aangebodene na te komen voor de duur van de overeenkomst, onvoorziene omstandigheden zoals bedrijfsbeëindiging daargelaten. Optiedata zijn voor beide partijen bindend. Het hotel behoudt het recht na afloop van de optiedatum de afgesproken kamer weer vrij te geven voor verhuur.

2. De genoemde prijzen zijn de prijzen die gelden bij het afsluiten van de overeenkomst, kleine noodzakelijke afwijkingen en veranderingen voorbehouden.

3. Kurtaxen ( toeristenbelasting ) worden via The Hotel PORT ingenomen en zijn niet in de prijs inbegrepen.

4. De factuur dient, rekening houdend met de vooruitbetaling, bij aankomst voldaan te worden. Bij een verblijf van meer dan 5 dagen heeft het hotel het recht tussenrekeningen voor te leggen ter betaling. Het hotel behoudt zich het recht te vragen naar een voorschot op de factuur, waarvan de hoogte aangegeven staat op de bevestiging. Wordt het voorschot niet voldaan uiterlijk voor de aangegeven datum, heeft het hotel het recht de afgesloten overeenkomst te ontbinden.

5. Ondanks alle inzet zijn op of aanmerkingen nooit uitgesloten. Gelieve deze direct te melden aan de receptie. Op- of aanmerkingen zullen nooit een grondslag kunnen vormen voor restitutie van (een deel van) de betaalde kamerprijs.

6. De hotelkamer is voor de gast gereserveerd vanaf 15.00 uur op de aankomstdag tot  11:30 uur (Ma- Vr) /12.00uur  (Za-Zo) op de vertrekdag. Wanneer er niet nadrukkelijk een late aankomst verzocht en toegekend is door het hotel, behoud het hotel het recht de kamer na 20.00 uur te vergeven. De gast kan geen aanspraak maken op bepaalde kamers. De gast kan voor aankomst afzien van de overeenkomst tot boeken van een kamer of de overeenkomstduur aanpassen maar dan gelden de volgende voorwaarden:

•Vooruitbetaling:  Er is geen vooruitbetaling vereist. Met uitzondering voor groepsreserveringen dus 3 kamer of meer. 50% van de totaalsom dient 14 dagen voor aankomst aanbetaald te zijn en in de laatste 5 dagen vooraankomst dient het totaalsom betaald te zijn.

• Annulering of verandering die tot 48 uur voor inchecktijd 12.00 uur plaatsvinden zijn kosteloos

Met uitzondering voor groepsreserveringen dus 3 kamer of meer.  Daar gelden de volgende regels voor: indien binnen 14 dagen voor aankomst niet is geannuleerd of gewijzigd  wordt er 50% van het totaalsom in rekening gebracht. Indien de annulering/ wijziging in de laatste 7 dagen voor aankomst gebeurd wordt 100% van de totaalsom in rekening gebracht.

• Annulering /verandering of het niet komen opdagen, op de dag van aankomst plaatsvinden, of die geboekt zijn als zgn. ‘Hot Deals’ worden met 100% over de totaalsom in rekening gebracht.

Indien het hotel niet de mogelijkheid heeft de gereserveerde kamer door te verhuren is de gast verplicht de bovengenoemde kosten te betalen.

7. Afwijkingen van de overeenkomst zoals bv annulering of omboeking moeten schriftelijk vastgelegd worden.

8. Wordt het geplande verblijf door onvoorziene gebeurtenissen zoals natuurrampen, oorlog, of landelijke onrust te gevaarlijk beschouwd, heeft het hotel het recht de overeenkomst te ontbinden.

9. Alle gasten dienen de huisregels van Hotel PORT te respecteren. Het overtreden van de huisregels geeft het hotel het recht de overeenkomst af te breken zonder dat het bedrag van de overeenkomst wordt teruggegeven.

10. De algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel regio Rotterdam e.o.

11. Wanneer een van de algemene voorwaarden niet bruikbaar zijn, heeft het geen invloed op de andere algemene voorwaarden.

12. Drukfouten en wijzigingen geven geen verplichtingen voor Hotel PORT.

13. Hotel PORT is niet verantwoordelijk voor diefstallen of ongelukken in en rondom het hotel.